Fritidisklubben

Välkommen till Magelungsskolans fritidsklubb!

Klubben är en öppen verksamhet för skolbarn i år 4 - 6 där barnen efter sin skoldag har möjlighet att utnyttja skolans olika verksamheter i samråd med personalen som arbbetar där.

Vi har ett klubbrum som vi har som bas. Där pysslar, bakar och spelar vi spel. Där finns det också möjlighet till att bara slappna av efter skoldagen och kanske läsa en bok. Vi i personalen finns där för att ge eleverna verktyg att utveckla sina egna intressen.

Mellanmål serveras i skolans matsal. Vi går dit och äter ca 14.45, men ibland väljer vi att äta på klubben. Klubben är öppen från det att eleverna sluter sin skoldag fram till klockan 17.00 måndag till fredag. Under loven är klubben öppen mellan klockan 9.00 - 16.00.

Viktigt att tänka på när det gäller fritidsklubben är att det är en så kallad öppen verksamhet, vilket innebär att det inte är samma ansvar för tillsynen som på fritidshemmen. Det ställs också högre krav på att eleverna själva tar ansvar.

Vi som arbetar på klubben är: Mari Rosenqvist och Stefan Ohlsson.

Varmt välkommna till klubben.

(Klubbens telefonnummer är 076-12 47 417)